Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodari svijeta se brinu o svojoj farmi, krave nemaju dobar prinos
Pa da nezdrav nacin zivote
Мене моје срце заболи увјек кад ми моје драге комшије кажу хеј женеидјецаба ти си геноцидни влах! зашто тако моје комшије јебему :(
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svak' za svoju stranku - svi za Hadžikadića! Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
To je zato što su kršćani pa zbog tog: jedu svinjetinu, drogiraju se, piju alkohol, seksaju se analno, bludniče. Sve to ostavi svoje posljedice na srce. Jedino islam daje čisto srce u svakom smislu i fizičkom i duševnom. Znači svi moraju preći na islam da bi bili zdravi. Ja to poručujem svima i petkom redovno na džumu. Naravno da ovim putem poručim da će svaki istinski mumin na oktobarskim izborima zaokružit SDA - spas Bosne i islama. Za Šefika našeg Predsjednika!
ćafirluk im glave dođe
Zar oni uopšte imaju srce...? 😂