Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trpanje, ne vade klix novinari hehehehe
izmislili ga Srbi nakon 400 godina vec je primjenjen 100g
Dajte im vazelinom ono što zaslužuju - dobru hidrataciju. vazelin dragi moji ne moze biti hidratacija, ne upija se u kozu.
Vazelin mnoge već odavno oduševljuje. :)
Šta je ovom klix-u u zadnje vrijeme, od nekih političkih analiza koje nemaju veze sa zdravim razumom, do ovakvih "savjeta" koji su još dalje od pameti. Vazelin je naftni derivat, i da je prečišćen i dalje je kancerogen. Kožu možete njim samo "začepiti" da ne diše i pustiti da parabeni odrade svoje... u negativnom smislu
jedno veliko ne, kancerogen je vazelin mozete namazati obucu protiv vode
Šta kaže Deen i njegov partner o prizvodu.
Sta ste navalili sa obim vazelinom svako malo, ne nasjedajte na ovaj marketing.. nista zdravo u vazelinu nema !!
Najbolju primjenu ja mislil ima u KPZ Zenica