Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep sok ;)
Imala sam ovu ruzu prije u basti, mama je pravila sok, medjutim jednog ruzno dana babo je pokosio i prelio betonom. Shortest horror story.
Nije on znao koliko to mami znaci, bilo mu je zao poslije, davno je to bilo dunjice :) ali je sok bio mmm
ah znam, taj me miris bas podsjeca na djetinjstvo :******
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast Mirsadi! Naša tradicija ima ukusa i stila i samo se primitivac, koji želi da bude moderan, pa uz to postane kompleksaš, može stidjeti svoga naslijeđa. Ko jednom proba đulbešećer (slatko od ruže) i sok od ruže, znat će o kakvoj se zaostavštini radi. Mislim da mnogi nisu, niti će ikada saznati za ove čarobne ukuse i mirise. To su ukusi i mirisi koji bude sva čula. Ukusi i mirisi koji vraćaju sjećanje i bude uspomene.
Nema nista na dunjaluku ljepse od ovog.. Samo se budala moze stiditi.. ovo samo Bosna ima :)
Prije nekog vremena sam pročitala članak od čovjeku koji je napravio dobar posao od ruže, ne bi mi mrsko da prosurfam i nađem ime firme Royal-apitherapy-Sarajevo, proizvode je prodavao i po sarajevskim kafićima, znači ipak ima i neko ko je spojio našu tradiciju i "biznis", čestitke...
Zelim da probam taj sok :)