Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam orjentacije kad se probudim i skočim do weceja. Umjesto kvake zgrabim zid. Svrbi me svrbi, kad se ne kupam ekstra svrbi. Oči mi zamagle kad dugo gledam tv il monitor. Rukopis mi je nekad švrakopis. Nekad mi stvar na vrh jezika al nema šanse da se sjetim. Sanjam snove koji ama baš nikakve veze ni sačim imaju. Kako je moguće da ljudski um izmisli likove u snu sa toliko detalja? Ko će znati šta ja imam. Liči mi na demenciju ali nešto neštima.
Htjedoh nešto napisati o ovome al zaboravih šta!
srbi su u totalnoj demenciji i psihozi k'o narod... slave najveće poraze kao pobjede i još nisu skontali da kosovo nije njihovo i da pc nikad neće biti dio srbije.
@annodomini Ja sam bošnjo i čudim se kako ova omladina ne zna ono 'nikad ne reci nikad. Karma postoji sigurno. Žrtve su žrtve. Žrtve ne trebaju provokatore da ih osvjetlaju. Žrtve traže pravdu a ne osvetu, prkošenje, i ostale negativne stvari koje su na prvom mjestu stvorile žrtve. Ko je u pravu boš, cro, kosovo, srb? Mir, suživot makar distanciran, i sloboda. Razbijati si glavu negativitetima da postanem ko i oni? Usmjeri tu mržnju da postaneš ljudina.
Ovo već uglavnom svi znamo, mislim na početnr simptome. U naslovu stoji "Usporite demenciju..." ali nema savjeta kako. KAKO, KAKO ???
@petarpetrovic nikako, mozes rjesavati krizaljke, uciti strani jezik, ici razlicim putevima u setnju ali izbjeci neces
Buljevarovi mozgovi bi ovo trebali procitati, ta slatka mala siromasna kandila.
Uvode probleme koji su se pokazali nakon preležanog covida da je narod posenilio
sanel bolest koja nema lijeka jedine uspomene milioni eura