Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je odlično, nadam se da će se i nastaviti.
Mrsanje je ovde neminovnost...
Nick ideologija...prvo poznajem momka i ne slazem se sa tvojim komentarom...Momak dok je studirao zivio je sa ovakvim nacinom zivota sto ga sada propagira....A ne vidim da mu je cilj upisati master ili doktorat na difu jer je preksupo i ovako nikog ne znam da je zaposlen u svojoj stuci, vec se bave svi privatnim biznisom! Prema tome ako nemas neke pozitivne komentare ne truj druge ljude svojom negativnoscu!
#Das10Wochenprogramm #SizeZero #SizeZeroGYM #Month11
Ma nek su i dalje hodaju zapustene mame. Zalosno da se mlado zensko zapusti.
tačno tako,ne mogu da shvatim da sebi jedna žena može dozvoliti da bude neuredna... Mislim da je kilaža najmanji problem,više je fazon u oblačenju,šminki,frizuri,NOKTI...
bljak... Žena zaista treba da je uvijek sređena,čak i kada krene da spava...
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
krcu mi criva
Zar bosni trebaju ovake revolucije? Vise sam vidio crnaca nego debeljuca :D
Jesul i rezultate poslali preko emaila il je neko sa giviktima to obiso i salo izvago?
Pa to nije bitno uopste kako se doslo do rezultata! Meni je sokentno cime se ljudi u danasnje vrijeme bave, niko nema nikakav pametan posao pa se bavi ovakvim glupostima! Strasno
Nije baš tako. Ovaj levat što je ovo pokreno će na ovom "istraživanju" uraditi master ili doktorat. Po svemu sudeći master.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)