Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje se to ima kupiti kod nas?
u nasoj retardiranoj drzavi je ovo ilegalno :)
Lazu da nema promjena.Kanabis izaziva ovisnost
i voda izaziva ovisnost
Ovo nije "ono" ulje… CBD je od konoplje koja nema thc i u sustini je isto kao i suncokretovo…
Marihuana uopste ne lijeci bilo kakvu ozbiljniju bolest...sastav opoida koji sadrzi samo daje uzivaocu lagodni osjecaj neke blazenosti i sl tj.onaj koji je tesko bolestan ona ce mu pomoci da mu bolest bude podnosljiva ali je nece izlijeciti..!! Bez obzira ja sam za.
@sauberland eto ti si strucnjak, pored svih onih kojima je pomoglo. debil.
@sauberland nisi dovoljno istražio. kanabisovo ulje lijeci mnoge najteze bolesti tipa kancera, multipla skleroze, alzhajmera.. itd.. itd.. itd.. ne mora nužno izlijeciti ali vrlo cesto pomoci i ublaziti efekte. legalize it ;)
Ma jasta. Kanabis protiv svih bolesti. Ne lijeci ali pacijenti zaborave da su bolaesni. Poslije ce razviti zavisnost pa ce biti bolesni ako ne dobiju "svoju dozu". Tako da niko nece biti izlijecen ali ce svi koji budu konzumirali malo duze kanabis postat ovisnici tj. dobit ce "bolest zavisnosti" (ili obicnim jezikom receno - postat ce narkomani) i tu bolest ce onda trebati lijeciti.
@gooUser11068105x309 dozu kanabisa.....vidi se da nemas pojma o cemu pricas, mozda si glavni u kasabi, ali nemoj da lupetas o stvarima o kojima nemas pojma
To je laž. Ne samo ovo specifično, nego čitava ideologija liječenja bolesti. Naročito pokušaj koristiti nešto što je droga ili ima nuspojave. Naročito vanjska upotreba. Čak pranje zuba i ruku je potpuna laž. Trebate izbacit tu ideologiju "liječenja bolesti". Bolest se ne treba liječiti, nit se išta treba poduzimati. Vi ste prirodno zdravi. Post liječi sve bolesti jer ustvari prestanete uzimati uzroke bolesti (hrana najviše) i tijelo se vrati u "default" tj normalu.
@AsocijalniPsihopata Sva sreca ti si vrhovni biohemicar koji sve zna kako se rak lijeci, a ostatak svijeta su budale.
@AsocijalniPsihopata Bas si psihopata ...
imam i ja jednu bolest koju ulje kanabisa vrlo uspješno lijeci.nazalost ovde je jos uvijek ilegalan medicinski kanabis pa gutam tablete vec 10 godina i vjerovatno.cu ih piti do kraja zivota
@roleks ulja, droge, lijekovi, isto sranje, fazon je prestati uzimati hranu vještačku i sve bolesti odjednom nestanu, nema potrebe za uzimanjem čarobnog ulja, kreme, čaja, biljke, praha, lijeka, injekcije, bolest se liječi otklanjanjem uzroka, tj nejedenjem loše hrane
@roleks imao bi ja nesto za tebe vrlo povoljno Kupio majci ali ona nije stigla koristit . Pa mozda da se uvezemo trazim nekog ko je bolestan da nebi otislo u pogresnom pravcu . Lp
Ako je naučno dokazano (a jeste) , da ovo pomaže bolesnim ljudima , neka se pusti u legalnu prodaju. Nažalost , problem je što će pojedinci vidjeti autoritete kao "mekane" , pa tražiti i za rekreativnu usootrebu , pa onda teže droge itd.
upotrebu*
@sampt4 , vjeruj mi , iskusio sam u bližoj familiji da se sa trave može na jače preći. Iskreno mislim da ima veze sa nedostatkom očinske figure , pogotovo na Balkanu , gdje te babo/tata/otac lauši kaišem iz JNA.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)