Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klepis se dmt pa na to mdma I zalijes refbull vodkom a svira umek
Farmakomafija trazi novi izvor profita, nako sto im je ovo sa masovnom vaxxinacijom propalo, pa nek su sintetizirane gljive ludare
I ja to isto razmisljam, u svojoj kuci..
Nažalost mnogi ljudi smatraju običnu emociju tuga depresijom. Tuga je normalna, dio života, i praktično vas upozorava da nešto trebate poduzeti, promijeniti, izbjeći itd. Npr ja ako osjećam konstantnu tugu kad vidim kako trebe skupljaju milijarde lajkova po socijalnim mrežama, to jeste tužno, nemoralno, čak razvratno, a ja nisam depresivan.
Trebe imaju fonase kojima hvataju lajkove. Ti i ja ih nemamo i jebiga🤷🏼
Uvodiće ovaj narod
Izgleda ko izrezano suhu meso
mene od depresije lijeci suho meso
depresiju liječiti unosom više vitamina i minerala jer nedostatak istih negativno utice na mozak i psihu. Takodje kod depresije je ključna fizička aktivnost. Ne možeš ti lezati kući čitav dan jesti fast food i očekivati da će ti stanje s psihom krenuti nabolje.
Po tome psihjatri nebi ni trebali
@Shadow899 čitav dan sam na laptopu, znači 16 sati laptop, 8 sati spavanje, boli me vrat i kičma, i jedem slatkiše, i tužan sam stalno...skoro stalno eto
PRIKAŽI ODGOVORE (2)