Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne uzimam.
Trud'tese, rad'tese!
Ma to je ova nova RNA vakcina , koja ima nevjerovatan potencijal za prevenciju mnogih bolesti ! Oxfordska /klasicna ce biti spremna do septembra , a djelotvorna ko i vakcina za gripu ,otprilike godinu dana .
Ko bi umro, umrijet će i sa vakcinom i bez virusa. Ne govorim o sudbini ili religiji, već o zdravlju. Fazon je što su to osjetljive osobe, hronični bolesnici, koji su i onako bolesni od ranije. Npr imam alergiju na polen, akne, perut, urasle nokte, podočnjake, tumore, proširenje vena, infekcija dlaka, shizofrenija, anksioznost, depresija, faringitis, operisane krajnike...jer žderem, i ne kontrolišem se i ne ubijam dosadu...
Bravo za britaniju👍 Dok se na nasim prostorima jos bacaju plasticne flase u rjeku, i za to im bill gates kriv.
Doci ce i do nas, ali za jedno 5 godina uz to naravno sto ce lopovi hajrovati kao sto su za respiratore.
@pashasolidni Ne došlo nikad do nas, amin