Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravite obiljezavanja. Zasto je 70% oboljelih od multipleskleroze nezaposleno, iako mogu raditi. Zasto drzava ne obaveze barem firme u drzavnom vlasnistvu da na odredjeni broj radnika moraju imati jednoga koji je invalid, obolio od multipleskleroze ili neke druge bolesti, a radno je sposoban, bez mogucnosti da firma placa kazne, vec da treba ima zaposlenog, ako ih ima na birou. Krenite rjesavati probleme, a ne pametujte sa obiljezavanjima.
Damire svaka čast,jedini si pravi strongman kod nas,ovi ostali su sve neke lige lažne,pronašli su se oni davno jer dresove mjenjaju