Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kod nas lik vozi kroz grad i jednogodisnje dijete s njim drzi volan.
Samo teški duševni idioti mogu pušiti u autu gdje se nalaze djeca.
naravno!
al obično spuste malo prozor: da vuče.
A sta ako djeca puse ?? Sto rece onaj ovo kod mene nijesu djeca kod mene su zivotinje. hahah
puse glupace u trudnoci a ne u autu sa djecom
Taj zakon u Kanadi je već 10 godina na snazi..
Živjela škotska!!!
nisu ga valjda pusile pred djecom
Nekad se zapitam kako su pušači netolerantni prema nepušačima. Čovječe, sjednem popiti kafu i ne mogu da gledam, niti da dahnem i na kraju smrad nikotina ponesem u odjeći, a povrh svega postajem pasivni pušač i potencijalni pacijent na Podhrastovima. Pa gdje je to razumijevanje majka mu stara. Isto k'o kad bih ja prdio u kafiću, samo što je vaš dim 100x gori od prdeža. Gdje vam je razumijevanje i kultura pušački sugradjani.
Kod nas što puše u autu i muž i žena dok voze djecu još na to ih napandrlje na prednje sjedište...
ovaj antinikotinski lobi je po meni identičan gej lobiju...
Bravo i meni se čini da je tako.
Ko normalan uopšte puši u automobilu u kojem su mu djeca. Ma opasno je uopšte pušiti u automobilu, opasnije nego razgovarati na mobitel ali eto.