{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Sarajevu otvoren specijalizovani Vitamin shop: Posebna briga za zdravlje

26.10.2015. u 14:23
383
24
U Sarajevu otvoren specijalizovani Vitamin shop: Posebna briga za zdravlje
383
Tokom posljednjih decenija, svjedoci smo užurbanog načina života, gdje zbog stalnog nedostatka vremena, nedovoljnu pažnju posvećujemo zdravlju i njegovom očuvanju.
Kao nikada ranije, izloženi smo mnogobrojnim savjetima kako da život učinimo kvalitetnijim, a da istovremeno budemo zdravi i vitalni. Ipak, sve veći broj umornih, nezadovoljnih, gojaznih i bolesnih osoba, dokaz je da još uvijek nismo svjesni značaja uvođenja zdravih navika i promjene stila života.

Sa nastojanjem da se na pravi način suoči sa najaktuelnijim problemima današnjice, Javna ustanova "Apoteke Sarajevo", otvara prvi specijalizovani "Vitamin shop" na teritoriji Bosne i Hercegovine, stavljajući time akcenat na ulogu vitamina i minerala kao prirodnih supstanci od suštinske važnosti za razvoj, rast i pravilno funkcionisanje organizma.

Sarajevo je od danas bogatije za jedan potpuno novi koncept Vitaminskog shopa, smješten u starom dijelu grada, dizajniran po modernim svjetskim standardima, u kojem možete pronaći širok asortiman zdrave hrane, dodataka prehrani, vitamina i minerala, namijenjen svim uzrastima, gdje se poseban akcenat stavlja na brigu o zdravlju sportista, trudnica, beba, djece, osoba u mlađoj, srednjoj i starijoj životnoj dobi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: