Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima 8 mjeseci da nisam zapalio. I jos uvijek zelim, jos uvijek mi prode kroz glavu taj porok. Da mi je znat tko je izmislio to njesra, ubio bi ga golim rukama. Niceg goreg u zivotu nisam vidio, a da je legalno za kupit. Da bog dao da nisam nikad okusio, i trovao se godinama. Fuj !!!!!!!!
Dabogda zabranili ovaj otrov.Trajno.
@sahbaz i svi koji tako tretiraju ljude generalizovanjem su idioti kao sto si i sam
ne zanima me koliko će ko pušiti, trovati se itd samo želim neka osnovna ljudska prava, da na javnim mjestima i u većem broju kafića/restorana mogu udisati koliko toliko čist zrak. Nepušačima je dim cigarete toliko odvratan, ne može se ni opisati, prema tome niste vi jedini ugroženi kad čujete ovako nešto I usput, ako već piše zabranjeno pušenje, i pogotovo u nekoj manjoj prostoriji zašto se jednostavno osoba ne može strpiti ili izaći pa pušiti tamo, zašto se iko mora naći u situaciji da mora reći: da, smeta? Je li te osobe ne znaju čitati, ili su bezobrazni ili jednostavno misle da nepušači imaju neki filter u nosu pa ne osjete dim??
A na kutiji će da piše:3x1 hahaahahheheehhe
"prošli put ja na vozu",što nisi bolan ušao u voz
DUHAN = MARIHUANA PO ZAKONSKOM STATUSU DOTLE JE DOŠLO, NE MOGU VIŠE VARATI NAROD KAO NEKADA KADA SU REKLAMIRALI DA SU CIGARE ZDRAVE.
E jesi za*eban vala. Lijeci svoje frustracije na nekom drugom, fino te je pitao ljakse jedan.
prosli put ja na vozu, udje troje u Zenici, cim su sjeli nije proslo pola minute, momak se obraca meni: "smeta li ako se zapali", a ja maksuz birao kupe sa onom naljepnicom sa prekrizenom cigaretom, rekoh "Smeta!" i to ostro, jos zadrzah oci na njemu u stilu "mozemo se i potuci ako si taj?!". nista momak i obje djevojke fino izadjose iz kupea, zatvorise vrata i zapalise u hodniku.
-Ovo se zove ....bushenje ispod ..asfalta...!
Svi oni koji puše su NARKOMANI !!! Tako ih treba i tretirati.
Jooooj sto ce sverc da cvijeta :-)))))
da, sretan sam sto nisam amerikanac, prvo ce im zakonski uvesti cipiranje, da se svakom covjeku ubaci ispod koze nekakav cip lafo za medicinsku zastitu pa im zabrane pusenje.... mozda cigare stete signalu koji salje taj cip ko zna :D