Posvećen zdravlju
0

U Mostaru održan edukativni događaj "Žena ženi": Zdravlje je najbitnije

L. R.
Dio atmosfere s događaja "Žena ženi"
Dio atmosfere s događaja "Žena ženi"
Događaj "Žena ženi" održan 9.marta u Mostaru i ove godine privukao pažnju žena koje se žele brinuti o svom zdravlju.

Ovaj događaj kreiran je u organizaciji Marijane Zubac iz mostarskog NutriCENTRA. Marijana Zubac je voditeljica nutricionističkog centra, a postala je prepoznatljiva po povezivanju nauke i i lifestylea, te je ponovno okupila žene koje njeguju zdrav životni stil.

Zubac je na događaju pričala o anti-age prehrani, dok je o istinama i zabludama popularnih tretmana – botoxa i filera pričala doktorica medicine Dora Madiraca Glasović.

O fizičkoj aktivnosti i prevenciji depresije pričala je Anamarija Penava iz AMP centra, a posebna gošća bila je Ana Dornik, autorica knjige "Ti si ta" koja je inspirativnim govorom dotakla žene i pozvala ih na zahvalnost života.

"Ne smijemo biti površni. Brinuti se za sebe nije sebično, ako je usmjereno na prevenciju bolesti. Ljepota dolazi iz zdravog organizma i samo sretna žena je lijepa žena, zato smo povezali znanost, zahvalnost prema životu i tek onda utjecaj na ljepotu žene preko različitih tretmana. Poredali smo prioritete", poručila je organizatorica Marijana Zubac.

Organizatori su omogućili besplatan ulaz svim ženama.