Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte nam kvalitetnih kampanja o prevenciji.Tekstova i svega.Edukujte nas
Samo pušite i jedite masno i zdrava i duboka starost vam je sigurna
i gdje god možeš s golfom ne igi pješke, stepenice obavezno izbjegavati
sto sad po alkoholu? alkohol pomaze!
Ali zato posao pogrebnih društava i religijskih zajednica cvijeta.
Glavni uzrok svih oboljenja dobrim dijelom je genetika, dok je glavni okidač stres. A pored Dodika, Ivanica,Radoncica, Bakira, Covica...i ostalih idiota na vlasti dobro smo i zivi!
50% ne izlazi GOSPODA na izbore. nikoga mi u BiH nije zao. Ionako je samo slajm ostao zdravo i pametno davno je ovaj brod napustilo.
to odkad Sebija vodi bolnicu il sta??
I strukovni sindikat "doktora" (valjda "lijecnika")medicine i stomatologije HNK stupio je danas u opći štrajk. ... A sve zbog Sebije :) :):)
Kako neće kada nas mediji truju sistemskom negativom svaki dan! :/
PIva preko broačkih udruženja, SDA okreće janjce od akciza, sjedi se na klixu po čitav dan, posla se nema a ima stresa i svi rizik faktori su tu, jer ŽIVOT JE PROLAZAN samo je SDA VJEČNA.
Što se prije kutarišemo fašista iz nacionalnih stranaka , prije će nam srce ozdraviti