Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja nana rodila 12-toro prirodnim putem i živjela 93 godine
Koliko ih je prezivjelo prvu godinu zivota od tih 12?
@akuzativ kakve veze porod ima s tim? ako je na carski bit ce ih vise? debilkuse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fali još i informacija koliko je procenat žena koje dobiju epiduralnu anesteziju ... ? Ja ne znam niti jednu porodilju da je dobila carski rez samo jer ga je tražila, mimo da je doktor sam preporučio ili ona masne pare za štelu dala.
preimenujte ga u cobanski rez i problem rijesen. Seljanke se palo na to "carski" pa misle to je cool.
Bitno je kako se roditelji odnose prema djetetu poslije poroda. U odgoju im treba pomoći. A porod...neka svako izabere onako kako misli da je najbolje po život žene i djeteta. I majkama obezbjediti materijalnu i poslovnu sigurnost.
Najlakse zamotat ruzne vase one elmase i onda komentarisat s jaranima “oo div ove”.... Sve same seljacine pustite zene da rade sta hoce
pročitale u facbook grupi da je bolje
Mene moja kaze na guzicu rodila pa sta mi fali :-). Nase zene idu sa modom ali ja kao musko smatram da treba da bude kako uslo tako i nek izadje
Djecu sam rodila carskim rezom.
Svojom voljom?
Jbg hoce zenama da diktiraju kako da se poradjaju... Pa vi niste normalni..
si sekšn
bolje nož nego zvučnik
Bolje,,carskim rezom,,😁