Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Malo sam natečena, ali sam dobro ..." :D Respekt za uspjeh!
Popolovila se žena 😁
Aferim
http://ouo.io/mDHbmw
Ako napises da je predebela i da nema hormonski poremecaj, ubise te minusima i obavezno ,,posalji sliku da vidimo tebe". Kad napises da zdere ko zivotinja i da izgleda ko nilski konj, samari pljuste i jos te posteno izvrjedjaju. Sta sad napisati?
ne daj se ines
Fijuuu--malo žešće obrve..
.... bolje spriječit' nego liječit', kažu pametni... i takoe, prevario te ko god ti je rekao da si inspiracija, ti si drugarice kao ona slikovita upozorenja na kutijama cigara.... 'vaki ćeš bit' ako nastaviš krkat'...
Bravo bumbaru, svaka čast!!!
_"Sada jedva čeka ljeto kako bi uživala u svom tijelu i izgledu kao nikada do sada." Smiješno! Čeka ljeto da bi uživala u svom tijelu? Hahaha, zar je za to potrebno ljeto?
uh, uzasne slike.............prije operacije ostatka koze, fuj
sad ima 83 i sretna,a ja crkoh od gladi da se ne udebljam a nisam nikad prešla ni blizu 70 odoh se najest konačno
ima i baklave u frižideru,ostalo od bajrama koja sam ja budala
AtilalsBack pošalji je meni na preodgoj dok prođe kroz hodnik već će bit deblja za 5 kila ja se simultano debljam na dnevnoj osnovi da nisam na dijeti odkako znam za sebe imala bi i 75
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolja prije bila
damnnnnnnn
samo rad red i disciplina... priče o jakim kostima su za malu djecu