Sprečava oboljenja i hidrira tijelo
0
Trinaest razloga zašto je čaj dobar za naš organizam
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet ti pametujes a majkoo mila
klix. PUNO HVALA za ovu obavijest. Znao sam o cajevima, ali ovo ne. Molio bi KLIX, da uvedu i da nam daju jos savjeta uvezi zdravlja. Zivjeli. H V A L A.
Nema odgovora ? Hmm... Draga @meri, to sa zelenim čajem i mršanjem ti je samo marketinški trik uzgajivača i prodavača čaja. Mamipara za naivne. Možeš jednako dobro smršati i bez izdataka za zeleni čaj. A ako u tom periodu kad se vodi računa o ishrani da bi se skresao višak masnoće sa bedara i kukova ili stomaka itd, svako jutro na tri minute staviš mali prst u lijevo uho, kad smršaš možeš reći to je zahvaljujući svakodnevnom stavljanju prsta u uho. Jednaku zaslugu za mršanje nosi i zeleni čaj. Pij ti koliko hoćeš zelenog čaja, ali ako ne vodiš računa šta jedeš i koliko jedeš u tom periodu, smršati nećeš nikad.
Samo pitam jesi li, ili nisi malo pripazila također i na ishranu u tom periodu pijenja zelenog čaja dok ti se smanjivao obim struka i butina.
Dokazano je da zeleni caj ubrzava metabolizam te se na tj nacin ragradjuju masti u nasem organizmu,nisam bila debela toliko vec su se kalorije pocele lijepiti na onim mjestima gdje nam najvise smetaju a to su butine,na rukama od ramena do lakata i struk,jer kad zena dodje do 25-e sve sto se pojede lijepi se brze nego do tih godina,tako da nisam rekla da sam smrsala vec da mi se smanjio obim struka i obim butina,nikad i nisam pretjerivala s hranom uvijek sam umjereno jela i krecem se maksimalno(koristim noge umjesto prevoza),ali organizam mi je takav da se nazalost mogu vrlo brzo udebljat ali zahvaljujuci zelenom caju postigla sam liniji koju samo odrzavam
Hoćeš li nam još reći da si skinula kile sa zelenim čajem da da uopšte nisi pripazila na ishranu, apsolutno si jela sve isto kao i prije, velike količine u tanjiru ili obilje kolača, i ipak smršala zahvaljujući isključivo i jedino zelenom čaju ? Je li to hoćeš reći ?
Istina je za zeleni caj jer odkako ga pijem skinula sam masne naslage i kalorije s onih mjesta na koje su se najvise i lijepile,drzi me razbudjenom tokom cijelog dana i popravio mi je raspolozenje te dokazano vazi za prirodni antidepresiv,imunitet mi je ojacao,sve pohvale za zeleni caj,cista 10-ka:)
Isto tako ima i domaćih biljaka od kojih pravimo napitke koje su isto jako zdrave, a čaj koji se uzgaja u Indiji i Kini ne vrijedi ni blizu tih para koliko se traži za njega. Cijena kineskog i indijskog čaja raste zahvaljujući pomodarstvu ovom pomodarstvu u zadnjih petnaestak godina. Dokle god ima pomodnih budala koji će odvajati pare za kineske i indijske čajeve cijena će ostati visoka ili još više rasti. Ne vrijedi čaj tih para.
buuuu da znamo ko je commi masina koja pise komentare za pareeeeeeeee
Svakakvih budala na ovom internetu,koliko nisko,koliko besmisleno covjek se spusti na dno dna?Bolest prevlada razum.Zelja za necim,zeljan da budes neko,zeljan da postignes nesto sto u stvari nikad nemozes.Covjeku krasti nik i predstavljati se pod tudjim nikom,u stvarnosti niko i nista.Ko prati ovaj net,zna vrlo dobro ko je stvarni commi. U sustini pogresno predstavljanje nije vrijedno ni jedne rijeci. Da nije zalosno mozda bi bilo smjesno,cemu se budala smije.....
E cuj ohladjen caj. Fuj ba to. Vruc caj zakon :)
commi je kralj!
Imaš li ti damu da se predstaviš? Da se nađemo negdje, pa da to kao muškarci raspravimo. Ako si uopšte muško?
Puši ku**c. Čitaš li sad degenu?
Puši ku**c. Čitaš li sad degenu?
pricas-ne cujem te pises-mogu procitati znaci ne vodimo konverzaciju u 4 O K A nepismeni kaze pricam ti cccccccccccccc
pricas-ne cujem te pises-mogu procitati znaci ne vodim konverzaciju u 4 O K A nepismeni kaze pricam cccccccccccccc