Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji recept za mrsavljenje je: neunosenje hrane u organizam. :)
poslije 2 godine konzumacije mogu reci...super je...samo unistava zeludac...skoro bio na gastroskopiji...uzas
@mr.Bonbon bas sam htjela reci. Nemam vlastitog iskustva s tim, ali sam cula od strucne osobe isto. U svakom slucaju na prazan zeludac isto popiti cini vise stete, nego koristi. Jako losa ideja.
Hocu li smrsat ako budem pio vodu sa limuhnom po 2 litra dnevno a jeo burek i hurmasice?
Berserk.. 😂👍.. hoces ako taj burek i hurmasicu pojedes jednom u mjesecu!
Obicna laz mozda cisti organizam ali ne i kile.. Gazirano i sve vrste sokova zamijeniti sa vodom i izbaciti hljeb i slatko.. Jedini ucinak da se mogu skinuti kilogrami sve ostalo cisto suplje price ;)
Procitaj do kraja "Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Pored ovog napitka, potrebno je povesti računa o ishrani,"
Ma nije tacno povedi ti racuna o ishrani i bez limuna ces da smrsas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo svake godine bar jedanput izbacite.
Međutim, topla voda i limun neće tek tako eliminisati višak kilograma. Pored ovog napitka, potrebno je povesti računa o ishrani, a kako biste pojačali efekat, tokom dana pijte što više vode sa nekoliko kapljica limunovog soka. -------------------------------------- CUDO, SAMO NACIJEDITE I PIJTE, DA BI NA KRAJU BILO, MORATI MANJE JESTI I TREBATE POVESTI RACUNA O ISHRANI? E GREBI GA KLIX, PREPISUJETE POGRESNE CLANKE.
ja bolan treniram 15 godina u atletici, svaki dan trcim 1.5 sata izmedzu 10km - 15km i znam koliko energije treba da se trci tu i to sa punim intensitetom, i sta hocu da kzem da to radim svaki dan, i koliko energije izguras tu, i to idalje neskida kilaze jel onoliko koliko izgubis toliko i odgladnis inace posljedni dan nemozes trcati, i da mi sada neko kaze da kobajagi popijes neki sok i izgubises kilaze, taj covjek nema pjma ko ti to kaze , tesko je izgubiti kile trbea intesni rad i dieta
i to dugo vrijemena da se to iznormalni u tvome tjelu, tu treba mjenjati svoju genetiku, i ako ti je genteika normalno debelo, onda ti se mozes nadati da ces ista promjineti prije 10 godina intezivnog rada
-Nemojte ba otkrivati toplu vodu !
Moras manje jesti..nema druge :(