Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
htjedoh napisat da mi je žao, ali odustala sam. ne žalim je. ovako hrabroj i nadahnutoj djevojčici mogu samo da se divim.
zao mi je ove djevojcice i vas koji ovako komentarisete ZNATE LI KAKAV CE SURA BITI DAN? naravno neznate p at ako neznate ni sta vas ocekuje u tom danu
ovo se zove preko noci ostariti
:S majko mila, čega sve nema. Mi se svaki dan trebamo nogama u guzicu udarat i do plafona skakati od sreće i biti zahvalni za zdravlje koje imamo.
Ne pitajte puno ! Ne pokušavajte preći granice koje ne možete ionako preći ! Ne pokušavajte odrediti ono što je već određeno ! Presitni ste, premali ste, nebitni... Sve biva sa razlogom, i sve završava sa razlogom! Tako je i ova djevojčica došla i otići će sa razlogom, nju čeka bolji život na budućem svijetu, a zašto je ovdje, ima razloga... Kušnja ljudi, kušnja... Ovi što je ponižavaju su također na kušnji, kasno će to shvatiti! Želim joj da što manje muka i poniženja doživi !
Bog je zaista predivan!
Imal\' iko normalan na ovom portalu da zaključa komentare na ovu temu??!
@bosančerosu da se popravim,udri po v.l.a.s.i.ma,jel bolje??
nesto vas stvoritelj ne gotivi hehehehehehee....kad vas covjek cita rekao bi merhametli ljudi a pokvareni kao alija hehehee
e stvoritelju mili šta ti je bolan,pijo benzina ili ša,šo kažnjavaš djecu udri po roditeljima....
Dusa :(( Želim ti sve najbolje i svu sreću ovog svijeta, tebi i tvojoj obitelji.
sve najbolje joj zelim, da se na kraju nekako izbori sa ovom teskom bolesti..
ni ti NE ZNAS gramatiku pa nikom nista
selma bajrami u sabah hehehehehe
hahahahahahahahahahahah oplakala sam. dzehenem mi je zagarantovan