Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni lektora ni recenzenta,trošak je to.
Ma kopy paste tekst sa nekog portala samo da klikamo.ova redakcija i nema novinare školovane.Osnovnu gramatiku da su barrm naučili,a da ne govorim o smislu rečenica, ma i ostali pprtali obiluju nepismenošću.Katastrofa.
STVARNO STE PRETJERALI SA TIM KRETENOM NON STOP STRAŠITE NAROD POPUSTITE MALO !!!
Dodik j naša rak rana ,najbolje je da ga Bog spriječi u njegovim nebulozama.Odvede nas u propast u izolaciju ..Kako misli ratovati ,kad su ostali penzioneri ..A žaba sve ostačemo bez ičega a on ima svoje milijarde.
Inflacija, rak, dodik... imate li nam ista normalno ponuditi na klixu ebemu mater
zivite slobodno ne plasite se svi cemo umrijet niko nije prezivio
jedina pravda na svijetu.
Red politike, red prepadanja,..
Problem je što današnja medicina samo palamudi o simptomima, a ne o izliječenju - što bi joj trebalo biti primarna dijelatnost. Tačno ti dođe da pomisliš da se svijesno i namjerno spriječava lijek, radi ko zna kojeg interesa. Padom američke moći na globalnom nivou vjerovatno će se i obznaniti lijek. Bar se je za nadati.
Po Klixu imam 6 neotkrivenih bolesti.
po klixu sam mrtav vec