Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj protein ne postoji. Radi se o troponinu koji se otpusta samo onda kad je infarkt vec nastupio i to 6 sati poslije infarkta.
Nadriljekarstvo.
Sta bi da svijet ne umire? Gdje bi nogama gazili od tolikih ljudi? Hvala Gospodu pa i smrt napravi!
@sinjor evo i ja sam tebi dala plus..ha. ljudi se plase i same rijeci 'smrt' . ne prihavata svako tu pomisao o dolasku kao prirodan proces. zato tako i reagiraju (sa minusima).
@charapa o odlasku ...
Kod nas je ovaj test bajka :( Nema reagenasa za najobičnije testiranje :( Tuga je da smo daleko, daleko u prošlosti :(
A kako oni mogu istestirati koliko će neko lokati, pušiti, prežderavati kajmakali, saftali, umočali....jedino je moguće da su u stanju pogoditi mogućnosti po nekim markerima vezanim za genetske predispozicije