Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je postojao ovakav krizni stab kad se aids pojavio i danas bi kondomo 24/7 nosali
Kondomi bajo ;)
U svijetu umre godišnje više od side, nego od korone.
Parada je kriva! To su oni iz Naše stranke organizovali da se guzočepi druže i sad čudno što HIV hara po Sarajevu
@MrziteljPDA nidje veze s vezom komentar.
al AIDS se ne mere izliječit. Možeš njihA liječit kako god al nema pomoći
@ZvjerManKikaya123 moze se izlijeciti. Ako imas AIDS (ispod 200 CD4 celija), i uzimas antiretroviralne lijekove, i smanjis kolicinu HIV virusa u tijelu, onda ti se CD4 broj poveca preko 200, i onda nemas AIDS vise. Ali imas HIV infekciju (koja je pod kontrolom, i ne mozes druge zaraziti).
Aids? Ko to još spominje aids pored korone? Šta to bješe aids? :(
Prije 35 godina kada se AIDS pojavio, bila je slična medijska gužva kao sada sa korona virusom, kao da ni jedna druga bolest ne postoji. A pogledajte koliko je malo te bolesti. Čak i ovih 12 zaraženih u FBiH iz 2020 nisu novozaraženi, nego aktivni slučajevi iz 2015. godine. 5 godina nema novih slučajeva. Izvor: https://www.zzjzfbih.ba/epidemioloski-bilteni/
Za to je kriva ona parada u Sarajevu! Jesu ih oni iz Naše stranke lijepo sabrali na jedno mjesto pa se buljadžije upoznale i onda nezaštićena zvizga i eto belaja!
mozetel nam dati njihova imena? da se smijemo HAHAHAHAHAHAHAHAH RETARDI
@DAN123 sta je smijesno tacno? Bi li tebi smijesno bilo da ti fasujes?
Prema načinu prijenosa u ukupnom broju slučajeva dominantan način zaraze HIV-om bio je nezaštićeni spolni odnos i to homoseksualni - nece li odapet svi
@MostarskiRambo1933 nije tacno, danas je otprilike 50%-50% u svijetu izmedju homoseksualnih i heteroseksualnih. Pazi kome zelis smrt, da ti karma ne vrati. A karma bas zna biti bitch nekad, da ti ne uvali neku zarazenu hanumu ;)
24vero novih derpasa