Za kvalitetniji život
110

Svi "zuje" o REVIMED® moćnoj kombinaciji: Čaša napitka za kojom naš organizam žudi svaki dan

Revimed
Revimed
Da li ste ikada mogli zamisliti matičnu mliječ i med u praškastom obliku koji se pomiješani sa vodom pretvaraju u neodoljivo ukusan napitak, pri tome zadržavajući sva bioaktivna svojstva kao da su tog trenutka izvađeni iz košnice?

Da, dobro ste pročitali. Upravo su to uspjeli REVIMED® proizvodi, objedinjujući dugogodišnju tradiciju pčelarstva sa iskustvom u oblasti dodataka ishrani uz primjenu najmodernije tehnologije koja osigurava vrhunski kvalitet proizvoda.

Junacima iz košnice, matičnoj mliječi i medu, pridružili su se stevija, dvovalentno helatno željezo i vitamin C stvorivši jedinstvene i potpuno prirodne proizvode na tržištu. Zbog toga REVIMED® proizvode nazivamo i revolucionarnom kombinacijom 21. stoljeća.

REVIMED® proizvodi su prirodni visokokvalitetni dodaci ishrani na bazi liofilizovane BIO matične mliječi, dehidriranog meda, vitamina C, dvovalentnog helatnog željeza i stevije za snažan imunitet i dobru krvnu sliku. Jedinstveni osvježavajući napitak za cijelu porodicu koji se može koristiti bez prekida, sa svim lijekovima i namirnicama.

Revimed
Revimed

Kome se preporučuju REVIMED® proizvodi?

REVIMED® proizvodi namijenjeni su svima koji se žele pravilno hraniti i tokom dužeg perioda održavati dobro stanje organizma, te snažan imunitet i dobru krvnu sliku.

Preporučuju se svim uzrastima, djeci (već od 12 mjeseci starosti), oboljelim osobama, ženama, starijim osobama, rekonvalescentima, sportistima, trudnicama i svima koji su izloženi svakodnevnom stresu.

REVIMED® proizvodi ne sadrže gluten, pa se preporučuju i osobama koje boluju od celijakije, vegetarijancima ili ljudima koji poste, a žele ojačati svoj organizam prirodnim putem. Zbog svoje izrazite čistoće liofilizovana BIO matična mliječ i dehidrirani med u REVIMED® proizvodima ne sadrže alergene, tako da nema alergijskih reakcija, pa ih mogu koristiti i osobe alergične na druge pčelinje proizvode.

Zašto je REVIMED® kombinacija tako moćna?

  • Jedinstveni osvježavajući napitak
  • Potpuno prirodni napitak za cijelu porodicu
  • Čista liofilizovana BIO matična mliječ
  • Željezo u kombinaciji sa matičnom mliječi i vitaminom C je idealan spoj
  • Stevija kao prirodni zaslađivač sa 0 kalorija - idealan sastojak svake dijete
  • Izvrstan okus narandže i šumskog voća
  • Nisu potrebni prekidi u konzumiranju
  • Bez nuspojava i alergijskih reakcija
  • Pogodni za vegetarijance
  • Ne sadrže gluten
Revimed
Revimed

REVIMED® zajednica

Kroz svoj rad REVIMED® tim svakodnevno sarađuje sa stručnjacima iz različitih oblasti - ljekarima, farmaceutima, nutricionistima, pčelarima, apiterapeutima i mnogim drugim, čija mišljenja su im od izuzetnog značaja za dalji rad, razvoj i usavršavanje REVIMED® linije proizvoda. Ovi proizvodi su za kratko vrijeme prepoznati od strane zdravstvenih radnika, farmaceuta, pčelara i zadovoljnih kupaca.

REVIMED® proizvode možete pronaći u svim bolje opremljenim apotekama i trgovinama zdrave hrane.

Revimed
Revimed

REVIMED® liniju proizvoda čine:

REVIMED® Orange (200, 500 i 1000 g), REVIMED® Fe (250 g), REVIMED® Stevia Orange (200, 500, 1000 g), REVIMED® Stevia Fe (250 g) i REVIMED® Orange Pastile (24 kom).

"Kada bi pčele nestale, čovjek bi preživio manje od 4 godine" - Maurice Maeterlich, autor knjige "Život pčela".

Danas kada smo sve više ugroženi nezdravom hranom, toksičnim tvarima koje nas okružuju, povišenom radijacijom, virusima i na antibiotike rezistentnim mikrobima, matična mliječ i med su dodaci ishrani koji nam mogu pomoći da izdržimo sve te izazove savremne civilizacije, da detoksiciramo svoje organe, a samim tim, i da očuvamo zdravlje.

REVIMED® zapratite na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a posjetite i njihovu web stranicu www.revimed.ba.