Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim onih pisanja protiv čipiranja... Strah od čipiranja u skoroj mračnoj budućnosti policijske države... Ali kako ih zeznuše domišljati kapitalisti. Čipu samo promjeniš ime, napraviš ga šarenom lažom, nazoveš ga iPhone ili iPad, Smartphone, i i sti oni koji su pisali o teorijama zavjere i čipiranju, dobrovoljno potrčaše da se čipiraju. Ne samo što se zna koga zoveš i ko te zove, to je već uobičajeno bilo i kod starih žičanih telefona, već te prati u stopu gdje se nalaziš, kud se krećeš. Ne samo da si čipiran, nego se ne želiš odreći čipa nazivajući ga kojekakvim imenima iPhone, Smartphone... a od zaluđenosti svojom šarenom lažom čipa i ne vidiš dok gledaš u njega.
K'o kad od telefona prave računare, pa natrpaj ga svakom j..... m aplikacijom, da stoka poremećena po cijele dane može provjeravat statuse, baIjezgat na Skype-u i Viber-u i upropaštavat fotke na Instagramu.
Sreca moja pa ne posjedujem mobitel.
U kakvoj samo državi živim, mobitel je spas
više mi idu na kkk oni što su im stalno u rukama i ne daj Bože ako se neki app otvara sekundu duže ili nekad lagga s.t.o.k.a poremećena... hiljade i hiljade maraka su dali za telefone a šta imaju od toga, Samsung e1080 nov odključan 30 KM i zvoni li? Zvoni...
Taj sam!!