Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzmes nokiu 3310 i miran za cijeli zivot ha ya!
Bez veze zaista!!!
Da ostanem brez mobitela? Kako bi onda š.u.pku na oči?
Je.. te mobitel !!!!!! Dodje mi da ga bacim kad mi ne treba. Jednom u godini me neko nazove i to je to. Al problem je u tome sto se sada mobiteli nosaju samo et da se pofali sa nekim skupocijenim mobitelima, nista drugo.
Lijek za navedenu bolest-malj u glavu
ja ipak mislim da je fazon u varanju jer mozda na tim mob.ima svakakvih slika,klipova i porukica pa ako izgube ode sve p.m. heheheheheheheheh s obzirom da se radi vecinom od osobama od 30-40 god koji su vecinom u braku hhahahahaha
čuvajte ih pa nećete strahovati :D
ja nemam mobitela- ukrali mi ga ,i zaista mi je drago sada jer se osjecam slobodnom.... ko god zeli da me dobije ima moze da uzme kucni broj !
nije fazon zbog marke mobitela sirotinjo moja pa da strahuju da će ga izgubiti, nego zbog kontakata, podsjetnika , eventualno fotografija i slično..
Dabogda je FB izgubio a pik se usmrdio od mobitela, barem to nije problem xD
Aha, sad znam kako se zove ovo sto imam. Znaci nomofob sam.
Dođe mi da ga frknem iz inata. Može se i bez njega.
Moze i Iphone,takode...:)