Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vole se seksati i drooooggirattiiii
Nit jeb*m nit se drogiram.
Sami pali sami se ubili. Kojeg vraga diras u osinjak.
1. Jedna pijana noc 2. Mislis da si nasao finu curu koja se nedavno doselila u tvoj grad, a pregazilo je pola grada gdje je prije zivjela. Ima svakakvih a rekao bi zivot joj na relaciji kuca-biblioteka. 3. Prevari te cura sa sumnjivom osobom i tako ti prenese, a ti kasnije nadjes novu curu pa i njoj preneses, a virus u tebi moze biti i deset godina a da nema simptoma. 4. Ako si zensko, suprug ti ode na poslovni put u inostranstvo gdje se popije koju casu, a poslovni partneri dovedu prostitutke, Ma milion primjera i sve se to desava. Neko dobije na lotu, nekoga grom udari a nekoga HIV. Milijarde ljudi zivi i sve su male sanse, ali nekoga mora potrefiti.
@pinkman Zato je brak uvijek bio svetinja pa nemas takvih problema. U brak se je stupalo rano i nevino i brakovi su trajali do smrti. Ali, sada to nije po modi pa ovakve bolesti haraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Hmm, drzave potrosile 110 milijardi dolara za pomoc programima za suzbijanje virusa HIV. Sasvim sam siguran da su sa 110 milijardi dolara mogli pronaci lijek.
pa kad si tako pametan, ti nadji
Mozda i nadjem jednog dana. Nikad se ne zna. Nisam sklon teorijama zavjere, ali znam da farmaceutska kompanija nikad nece istrazivati rijetke bolesti jer nema ko da kupi lijek. Isto tako nema mi logike da se pronadje lijek za HIV kad je bolje prodavati tretmane koji omogucavaju dug zivot. A pored toga, lijek bi bio jako skup a veliki broj ovoljelih tj. vecina zivi u bogatoj Africi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)