Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma danas kod Gojka u Jablanicu da nabrzinu smrsam. Ide ljeto j€b/g@
@Gorstak Hahaha, uze mi rijec iz usta. Bez torte mogu, ali bez jagnjetine tesko...
Posljednje studije pokazale su da ispijanje zaslađenih napitaka poput gaziranih sokova povećava rizik od smrti, pogotovo kod ljudi koji piju dva ovakva napitka dnevno. znaci ako ne ispijate zaslađene napitke poput gaziranih sokova smanjujete rizik od smrti, a mozda nikad ne umrete.
Normala.
Za osobu koja ne razumije ovu tematiku, ovo može da bude pogubno. Morate biti oprezni kod objave ovakvih tekstova, jer direktno utječete na zdravlje hiljada ljudi!
Postoji više različitih "masnoća", a najvažnije su LDL i HDL. HDL imaju pozitivan efekat na organizam i rade ovo što je gore u tekstu opisano. To su masnoće uglavnom neživotinjskog porijekla kao orašasto voće i neke vrste ribe. S druge strane LDL je itekako poguban za naše tijelo i vjerovatno je najštetniji "prirodni" sastojak koji unosimo u organizam (a ne šećer). LDL je isključivo životinjskog porijekla.
Masnoće ne debljaju Možda, ali daju masnoću u krvi koja je kriva za mnoge nevolje. Igraju se sa informacijama. Normalno da masnoća nema veze sa Šećerom u krvi.
Pa teci to doktoru naucnice
Jedite ih vi kad se ne deblja
Ja se hranim liscem i morskim plodovima
ogladnih odmah !
Pa ni cigare ne ubijaju, već babo kad sazna. Ni od seksa se ne zatrudni, već od sjemena koje izađe tim činom.