Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Impozantno je kako se ova studija podudara sa kur'asnkom konstatacijom: „Pitaju te o vinu i kocki. Reci: 'Oni donose veliku štetu, a i neku korist ljudima, samo je šteta od njih veća od koristi.'“ (El-Bekara, 219)
@MaxBunker_V Ako to već prosječni ljudi znaju, zbog čega su onda stručnjaci istraživali?
@MaxBunker_V Kad upis veš masinu ako si pametan pročitaš uputsvo, ako si nestrpljiv eksperimentišeš pa sam nadođes, ako si glup dereš po svom pa dok traje. Ku ran je uputstvo , veš mašina život
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sigurno mogu popiti 50 komada uz dobru podlogu
Ma mozes malo morgen, popijes 2 i obori te
Popijem jedno pa budes bjena, mrš mi sočiju kurvo i ne piši više
Na klinici za odvikavanje od alkohola, doktor drzi predavanje pred skupinom alkosa; sad cu vam nesto pokazati reče. U jednu čašu naspe vodu, a u drugu rakiju. Ubaci po jednu zivu glistu u svaku. U casi sa vodom glista se nastavi izvijati, a u casi sa rakijom odmah umre. Šta mozemo zakljuciti iz ovog eksperimenta, upita okupljene? Onaj koji pije nema gliste!!!
To je haram, strogo zabranjeno, bez obzira da li bila kap ili litar.
Jedna flaša dobrog vina, nema ko da mi je oruzme
Jedna naćesrce je najbolji lijek
ispade da su dosadasnje studije o povoljno uticaju bile samo suplja?