Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strah i panika izazivaju stres, a stres vam unistava kompletan imuni sistem i tada ste podlozni svakoj bolesti. Opusteno, mirno, veselo, radosno, zivite i veselite se, uzivajte u zivotu to vam je jedini lijek za stabilan imunitete i psihicku stabilnost.
Ja nešto ispravno radim, čim sam sinoć iz čista mira sanjao Beyonce i bila je darežljiva.
Sto mi brisete komentare gamad jedna!!!! Istinu kazem i realne stvari!!!
Normalno da utice kad legnem u 7 ujutru i razvalim spavat do 4
Mora bit stresa kad ni o čemu drugom Ana klixu ne balite osim o virusu.
Vino crno par caša i ko beba🤗
Spavam bolje nego ikad 😂
Meditaciju smo zaboravili. Treba da bude na prvom mjestu.
Ne postoji korona virus, pa tako ne postoji ni stres oko toga. :) Sad će Bill Gates napraviti 7 fabrika koje će da prave novi otrov koji ćete morati uzimati. Eto još desetak novih bolesti od kojih će big pharma da profitira idućih 100 godina.
@linuxuser Ljudi sa različitim oboljenjima umiru od korone. Svi umiru od korone. Nijedna druga bolest ne postoji. U posljednjih 20 dana nisam čuo ni za jednu drugu smrt osim one od korone. Godišnje od gripe umre cca 650,000 ljudi...
Samo smotaj jedan prije spavanja i spavat ces kao beba :)
koliko vas bi se voljelo buditi pored ove uspavane ljepotice?☺baš je simpa☺
@Slavujtatice Ja prvi. Prelijepa i simpatična
Nema u svijetu psihijatara koliko je naroda izludilo. Sve podsjeća na koronu, mediji, vjesti, drustvene mreže, ulica.... počelo je nervirati