Manje gledanja TV-a, više šetnje
13
Što manje sjedimo, duže živimo
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ja citam ovaj clanak i stojim
Ja bi onda odavno trebao biti mrtav... istraživanje vam je palo
Evo sef privatnik, da mu kazem za istrazivanje, da mi pusti da desetak puta protegem noge za vrijeme radnog vremena jer je to zdravo.... poslije cu prosetat do biroa.
Onda su postar i zec u velikom plusu :D
ja sam onda trebo jucer umrijet -.-
čuj produžiti,........ ne znam šta ću ni sa ovim godinama koje su ispred mene.
Lezi, duže ćeš živjeti, hodaj duže ćeš živjeti, jebi, duže ćeš živjeti, ne jebi, duže ćeš živjeti, puši cigare, jer smanjiva stres, pa ćeš duže živjeti, puši cigare kraće ćeš živjeti, nemoj jesti ovo duže ćeš živjeti......... Hmm i tako pazi, ne pazi, ne proživiš život koji ćeš ionako godinu gore dole, danas sutra, ovako onako okončati.
super jer ja ne sjedim, ja lezim
a eto kazu malu nuzdu bolje raditi sjedeci...
ajd dobro da znam da nema više sjedenja da odapnem slavno...