Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stapici za usi su ISLJUCIVO NAMIJENJENI ZA CISCENJE USIJU. Mozda nisu efikasni ili mogu napraviti odredjeni problem, ali NAMIJENJENI SU za ciscenje usiju. Nisu namijenjeni za krecenje.
Ahahaha, novinari kiksa ponovo pokazali kako su sposobni
bolje sutit pa da misle da si glup, nego srat pa da vide da si glup
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa cime cu da cistim, necu valjda bez ciscenja pa da mi iz uha viri secerna repa
kaze se......"ripica"
Stalno govorim "narode ne cistite usi, " al' niko ne slusa.
PROSVIJETLJEN SAM . u kakvoj sam samo zabludi zivio odo se kaznit...
Hahahahaha da su opasni do sad bi svi mi bez ušiju ostali.....
u svakom slucaju uvjek mozete koristit WD40 umjesto stapica
Kucne mace i pascad su najbolji cistaci. Oni taj uzitak lizanja usiju dobiju jednom mjesecno, i to kao desert, a sve kao nagrada za poslusnost.
...i nije "svrab u usima". Vec "svrbez".
nikad ih nisam volio fkt.... i dok sam bio dijete kad su ih svi preporučivali , krišom sam čistio uši bilo čim što sam našao , samo da nije sa ovim sranjem :)
Haha znaju to nasi, zato koriste visenamjemske predmete poput "kljuceva,ukosnica,cackalice,malog prsta" 😱😱
ETO ŠTO KRADETE ČLANKE I DO POLA IH OBJAVLJUJETE BEZ DA POTPIŠETE ODAKLE. VI STE LOPOVI I KRŠITE AUTORSKA PRAVA. Original članak od danas: http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/features/the-dangers-of-putting-cotton-buds-in-your-ear-why-cant-we-resist-the-temptation-despite-warnings-on-a6840251.html
Dobar glas daleko se cuje.
A za sta su onda? Rukavom je najbolje
Potkošulja najpogodnija nekako najnjeznija.... hah
Samo da nije sinteticka :D
Kako su krenuli sa glupostima, bit ce na kraju da ku***nije za pi***....doduse, stoji ona da moze biti izuzetno opasan...mozes nekome oko izbit sa njim
@BikKojiSijedi mogu ja i sa njim :))))
treba znati koristit štapiće
Za sve treba fakultet danas