Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tokom napada ne postoji realna sansa da dozivis srcani ili poludis. To ce vam i doktor sam reci. Mnogi misle da ce dozivjeti srcani, jer su simptomi slicni, ali to nije slucaj. Ne plasite ljude jos vise s neistinama. Imala sam slucaj u obitelji.
Ja posli svakog đointa ovo dozivim tako da je postalo normala, al imo sam jarana koji je se prvo polu go bacio u žarige poslije toga okupo u Lašvi da dođe sebi 🤣
@Moreno83 - Imao isti jako puno puta, uvijek sve uredu bilo sa srcem, hvala Allahu. Takodjer prvi put cujem ovo sto klix navodi.
Akoxste uhljeb odmah mjesec bolovanja ako ste kod gazde ...jbaji ga
Ja obicno zapalim cigaru
Koja panika pa nismo Japanci.......polako bolan s poslom ha ya
Čuj šta da radiš. Skreći na odmorište i gasi autobus.
jednom sam imao napad na poslu i od tad mi je bio zeznuto radit na tom radnom mjestu zbog specificnog mirisa... kad god ga osjetim opet me uhvati... napad je toliko jak bio da me je glava nenormalno zabolila, mislio sam da sam imao mozdani udar... vadio nalaze, nalazi super...
sjedi i zapali jednu..
"a u ekstremnim slučajevima postoji šansa i da polude"- Ova je najjaca dijagnoza,kaze poludio :) cevapu dragi
A šta je s napadom panike zbog dugogodišnjeg boravka na birou sa VSS-om?!
Popit pivo
Vidi, vidi ko se je vratio. Strucnjak za seks, ljubav, partnerstvo, veze , poso itd. zvani Klix.ba