Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem u mesu VEĆ U NAČINU NA KOJI SE ODGAJAJU DOMAĆE ŽIVOTINJE. Odnosno, masivan uzgoj uz vještačke hormone i neprimjerenu ishranu za te životinje. Ali, ipak, treba i redovno postiti, to stoji. Smrt kapitalizmu.
Kad ne jedem meso, ne dize mi se
Na zalost meso je postalo luksuz. A poznato je da mnoge osobe moje to sebi mogu priustiti jedu iskljucivo meso i osjecaju se odlicno. Meso ima sve sto treba organizmu. Druga stvar sto je danas meso puno lijekova i hormona.
Ja ako tri dana ne jedem meso,ne vidim dobro,pomuti mi se vid.
Ljudi su stotinama hiljada godina jeli samo meso. Zadnjih 50 godina smo se nslusali svakakvih gluposti a sve se plasira putem marketinga u cilju zarade. Plate se kojekakvi nutricionisti koji nesto skra aju i mi to treba da slušamo. 😂 😂 😂
Bolje jest meso nego hljeb.
Evo vidis da lupaju gluposti.Rokam meso,tacnije slaninu svaki dan,i generalno svinjetinu,piletinu,govedinu,znaci stalno meso rokam,a nikad bubuljice u zivotu nisam imao,a ovdje pise da meso izaziva akne,i ja sad dalje i ne mora da citam kad su na prvoj recenici odma pogrijesili.
Ma ja, imam ideju - hajde da svi povadimo očnjake, ma - sto da stedimo, povadimo sve zube, sta ce nam? 🤣🤣🤣