Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakin Novalić jede govna, a banane Marka i po
Pojedi bilo čega 400 komada, naškodiće ti. Valjda ima i takvih idiota da se upozore.
Niste normalni. Treba porodici 5 6 kg banana dnevno.
400 banana za predoziranje? A 300 jabuka? 800 kikirikija?
Tipični američki članak za krave, bizone i majmune koji vjeruju u ta istraživanja a ne znaju koliko USA ima država. Sistemsko zaglupljivanje naroda da ne misli o cionističkoj manipulaciji njihovom domovinom.
Svi smo mi majmuni ....
Dakle, clanak o bananama kojemu je jedina poenta da mozemo jesti banane? Klix, znam da je nedjelja i da vam fali vijesti ali da li ste vi normalni u pm!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ja mislim po ovim naucnim misljenjima sta nebi sa cim,ako uzimate ovo ne smijete ono itd. Covjek nebi nista smio ni jest ni pit.
dobra banana, velika joj košpa
Da ne bi Markovica i njegove reforme jos bi banana u Bosni bila egzoticno voce...
Najbolje kad ucrne, jos spadnu na markicu