Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad ne pijem, osim kada sam sam ili u drustvu
Otac pije unazad 30 godina i neda reci da je alkoholicar a jeste. Bude dana kada nema da popije pa je nervoza toliko izražena da moraš paziti sta ces ga pitati.Ne zna se bukvalno ponašati kada je trijezan.Koliko god neko mislio da alkohol nije stetan grdno se vara,misljenja sam da je alkohol najvece zlo!
Alkohol je cudo u pozitivnom smislu ukoliko se ne pretjeruje.Osnovno pravilo ne piti lose alkohole.
kako pijem počeo sam da zaboravljam kao kolateralna šteta pa moram iz početka i na kraju končeva ne može ti utužiti piti ako to radiš svaki dan skol
Gdje me nadje hik
Zašto bi iko normalan prestao konzumirati alkohol? Pri tom ne mislim na opijanje. Ali deca-dvije povremeno, uz fino drustvo, je melem za dusu. Što bi naši stari rekli - akšamluk.
bude tuzan organizam
Testiranje je radjeno na uzorku od 1500 bosnjaka nakon pocetka ramazana
bolje popit 1-2 pive dnevno nego casu dvije nekog soka sintetickog punog secera.
Alkohol je pun dzinova i jedna casa ako se popije treba 40 dana najmanje da se krv ocisti od alkos-dzinova sto je i u naucnom tekstu potvrdjeno. Pa vi razmislite..
pa jest narocito kad pomijesas dzin i tonij
nije to bez razloga haram, okanite se ljudi alkohola, golemo zlo, jedno od najvecih
Alkohol je sranje... Meni je OK popit jedno veliko pivo, ili casu vina... Napijanja i ostalo je bezveze i totalno lose... I svako ko misli da kad se napije je faca ustvari je karina! I ko se napije i sjedne za volan je monstrum!
Ovo je text, nako. Mislim, dakle postojim, niđe veze. Ne bi prestao pit nikad. Ali omladinu treba upozoriti. Samo koordinirano i koncentrisano.
nepijem nepušim nepsujem ... ups ... a u pišku materinu opet mi je cigara upala u flašu
danju fin,noću Čarli Šin
Prestao Bred pit počeo Pit Sampras.Pozz.