Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma učenje je dobro za spavanje - čim uzmem knjigu odmah mi se spava.
A kako da zaspim pored ovog gabora u krevetu...?
Saudijska Arabija je jedina zemlja u svijetu gdje žene nemaju pravo da voze.
citam ! ......ako i to nedjeluje onda popijem baldrijan kapi ! .....ustvari nakon radnog dana sam mortus pa i rijetko kad nemogu da spavam.
Sta ti nije jasno??? Ne pise \"Radite ! \", nego \"Radite.\" ponovo u osnovnu mali, nagore je sto takvi studiraju danas...ooooooooooooo
\"bacim majmuna u nesvjest,i odma sam dobar,sanjam snove od kojih se smijem ko budala ujutru mi zao sto sam se probudio.\" - e moj burazere ti snovi ti nemaju veze sa bacanjem majmuna u nesvijest, prije ce biti zato sto si narkoman
oprat shupack safunom prije spavanja jer u suprotnom cijelu noc svrbi i onda je los san
Gledamo red tube
4 Je zakon.Čim dođem u skolu i pocnem citat odmah mi se spava
kad pusite travu i prestanete ni bog vam nece pomoci da zaspite dok se joint ne sprzi
bacim majmuna u nesvjest,i odma sam dobar,sanjam snove od kojih se smijem ko budala ujutru mi zao sto sam se probudio.
JA VOLIM DA GA BACIM
ha d:r:kam sta cu
možda se gledaš u ogledalu pa vidiš gabora
4. Radite. Rad prije sna jednostavno nije preporučljiv.
hmmm opet bjezite od tabua aaaa a đe ovdje sex...a đe ovdje DRK.anje :-D pa i jedno i drugo...o tome ništa jel... pa ako vec pisete o temi idite do kraja :-)
bosanci spavaju bez problema jer ne misle ionako.