Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna li neko poimenice koji su psiholozi i psihijatri najcjenjeniji stručnjaci kod nas? Ozb pitam za osobu koja 10 godina pati od slicnih problema.
Kad uđem strah me izići
Od toga bolovao žuti pa najbolje godine života sedio u trezoru.ali našo dobru ećimicu, ona ga izliječila a on je za nagradu uzo sebi za ženu i gospodaricu
Sihr! Dzini ne dozvoljavaju čovjeku da bude čovjek i povlače ga u svoj svijet, zatvaranja i izolacije od okoline. Stvaraju mu strahove (fobije) od svega! Treba tražiti pomoć duhovnog liječnika ili egzorciste.. 100% vam kažem bez zezanja.. Eto istražite malo..
Kladionica,apoteka i liječenja sihira ne nedostaje u bejha
Kako se rijesiti ‘neugodnog stanja’? Pa dragi klix, ovo je ozbiljna bolest nazalost a ne tek tako samo neko neugodno stanje. Vrijeme je da shvatimo mentalna oboljenja ozbiljnije. Nekad su cak gora nego fizicka oboljenja.
Budi si kući.
Uso bi u nju kao SFOR u Hercegovacku banku
EMglezi su odvukli trezore,sfor je paravan