Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sol je neophodna za ljudski organizam,ali zna se koliko se smije unositi u organizam,za sve postoji granica.....Ni najzdravije artikle ne smijemo konzumirati koliko mi hocemo...
Ovaj ranoranilački obrazovni program oštetnosti soli su naručili oni koji će sada drastično da poskupe so i sve drugo sto sadrzi istu a sve u najvećoj zabrinutosti za nase zdravlje i u najboljoj namjeri
fake news opet klix... Bez soli nema života, naravno bez pretjerivanja
SEX 5 PUTA MJESECNO U KUCNOJ VARIJANTI UZ UZIVANJEE .
Samo mi nije jasno kako generacije hiljadama godina koriste stvari koje su danas skoro pa "otrov" proglasene Ne sumnjam da pretjerana upotreba moze izazvati zdravstvene tegobe,ali odvadite mslo..
so i tekila po limuna kila dunge lange
Ovo je Herbert Shelton objasnio u Orthotrophy - Salt Eating. So je otrov. Čovjek ne smije u sebe pokušavati unositi neorganske minerale osim vode i zraka. Npr NaCl. Već svi ti minerali samo kao dio prirodne hrane npr jabuke. Kad prestanete jesti so onda hrana poput paradajza će vam izgledati neukusna ali samo kratko vrijeme, kasnije vrati vam se čulo okusa i neke bolesti nestanu. Kaže ni svojoj djeci nije nikad dao so, pa zdravi su.
a one koze hude se penju po branama samo da liznu malo soli.. da nebi umrle
https://www.youtube.com/watch?v=RG9TMn1FJzc
@theyupi Herbert Shelton kaže da to on nikad nije vidio i da je pitao i lovce i da ni oni nisu nikad vidjeli. Takve soli nema u prirodi. U Orthotrophy - Salt Eating - Salt Licks. "Popularno praznovjerje je da životinje često posječuju područja "za lizanje soli" da se tu redovno hrane soli. Tako praznovjerje drže naučnici koji trebaju znati bolje."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kažem ja svima - treba manje soliti pečenje i biće sve OK