Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kretena sto mi zgadise i cokoladu i voce pa cak i noge...
Imam secer pa znam ,ne ubijaju te samo slatkisi .Sve sto jedes a nisi dao dovoljnu dozu inzulina te moze dovesti do komplikacija.Jer sve sto pojedes se pretvara u Secer .
KAKVE SU OVO SLIKE?! FOTOŠOP! IMAM POSLA SA DIJABETIČARIMA I ZNAM ŠTA SU RANE I NE DOBIVAJU SE OD ŠEĆERA. OVAKE GLUPOSTI NE MOŽETE NAĆI U ISTRAŽIVANJIMA KOJA DOLAZE SA ZAPADA.
@hamo.bonaparte Od fotošopa. :)
Dijabetes je bolest gušterače.Nivo šećera u krvi više se poveća od pržene hrane, voća, napitaka, suhomesnatih proizvoda,alkohola,cigareta... nego od komada torte. Nezdrav način života dovodi do komplikacija i stvaranja rana na tijelu.Zbog loše cirkulacije nastaju [email protected]
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kud prije ovo ne procita taman sam pojeo hormasicu #fadile oprosti
Uzasne slika,odoh ja na Vildanu...
slatko li je curu ljubit tajno... pa makar mi i stopalo otpalo
@UsneEsedaRadeljaša Sta ako ti otpadne "ono". :D
@WilliamCostigan nek otpadne 'ono' samo nek ne otpadne 'dsz'.. onda smo ga nayebenzi
Fuj jeste odvratni. :-( Sve u granicama realnosti, i ne pretjerivati ni u cemu pa nece ni skoditi. I naravno da je opasan za oboljele, pa znaju oni to jako dobro i bez ovih slika.
ja bi ti ranu rado polizao
@@mko again returned Ehh Amko treba paziti sta se lize, mogao bi tako nastradati. Ovo govorim uopsteno, prvo oprez pa sve ostalo. ;-)