Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tačno tako, to se zove LCHF. Jedeš masno meso, povrće, jaja itd. ali nejedeš kruh, krompir, rižu, tjesteninu itd. Izbacuješ kolhidrate, ubacuješ masnoću.
jedem sta ima,ne biram
ja se cokolade, margarina, kajmaka, mladog sira ne odricem.
Sir, maslac i vrhnje, ne smatram krivcem za bilo kakve bolesti. Jesti sve, ali umjereno, ne pretjerivati ni u čemu i zdravlje je zagarantovano. Pusti nauku, slušaj samo svoj organizam!
Pa zar ti isti 'strucnjaci' nisu govorili sve do sada da masnoca u krvi unistava srce? Kako vise mogu naci budala da im povjeruju? Gliste znaju sta je hrana njihova a ljudi kao ne znaju bez 'strucnjaka."
Moze i kevlar. I ne samo srcanih.
tesko...
Nikada nisam kontao šta je ovo "vrhnje" :)
vrh nje: vrh krave to je to 😂
@Freyja94 n1 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
LCHF - low carb high fat
umrijet cemo svi svakako kad tad...
Pozitivno razmisljanje ..hitna terapija prijatelju.