Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ljudi nisu iskonski sebična bića ne bi ni postojao sindrom slomljenog srca ili bi postojao samo u slučaju da voljena osoba umre. Ja ako volim nekoga bez uslova mu predajem svoje emocije. Ljubav mora biti nezavisna kategorija koja postoji sama zbog sebe. Volim te jer ne mogu drugačije, volio ti mene ili ne, bio ti sa mnom ili ne.
Nikad halalila nisam niti cu sto sam se cijepala zbog klosarcine obicne, eh da mi je ova pamet haha mater ti hebem crklo dabogda smece obicno, al opet i fala mu da nije tako bilo ne bih se udala za najljepseg i najboljeg covjeka na svijetu😍😂
@Antonysgirlfriend nikad ti njega nisi ni preboljela cim imas potrebu da ga spomenes. ;)
a isto tako i Sindrom slomljenog ku®ca" može biti povezan s nekim vrstama karcinoma
@esubhanala yepali vas ti glupi clanci drkadjijski