Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja rahmetli nana je patila od demencije.Znala je napamet pjesmicu iz 1.raz osnovne, ali nije mogla prepoznati vlastitu kcer.Sjedila bi sa mojom mamom misleci da joj je ona neka dalja rodica.Mama je nije ni ispravljala,jer ih te ispravke samo dodatno zbune.Ipak,bilo joj je strasno saznanje da je vlastita majka ne moze prepoznat.Srecom to se rijetko desavalo,ali znalo je danima trajati njeno uvjerenje da nije u Sa nego na selu,na vikendici.U svakom slucaju ne0 daj boze nikom.
Strašna bolest! Bez kontrole 100%- džehenem!
Ni moj otac odavno ne zna ko sam ja. Bitno je da ja nisam zaboravio ko je on.
Ne daj boze nikome. Ovo je tuzno.
Stvarno zeznuto, ne daj Bože nikom. Sve uspomene i emocije koje si dijelio s nekim koga najviše voliš bukvalno ispare, još majka. Skoro ono kao da cijelog života imaš najboljeg prijatelja i na kraju te ta ista osoba razočara i slomi ti srce. Nemojte shvatiti pogrešno, naravno.
Sto ovi nasi politicari ne fasuju demenciju, da zaborave ko su i sta su. To bi bila premija. Ali bi svako od njih znao sta je bijeli hljeb i jos neka privilegija. Gdje bi to zaboravili
Fadilu se otvorile oči, tvrdi da ĆE ODSAD SVI BITI JEDNAKI PRED ZAKONOM, a ne neki da su malo jednakiji pa čak to bila i njegova kćerka . Da mu se halali i zaboravi #FadileOprosti ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/45453/premijer_novalic_otvoreno_kampanja_fadileoprosti_i_posao_moje_kcerke_otvorili_su_mi_ochi.html
To je takva naopaka bolest u kojoj zaboravljas sve pa cak i rodjenu djecu.