Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi sat nakon djetetovog rođenja http://moj-problem.com/node/1439
Većina djece se itekako mogu nauciti dobrim navikama, samo je pitanje truda roditelja...ne odgajaju se djeca u pubertetu niti u dvadesetim, već od malena.
najtuznije je sto danas roditelji nemaju vremena da odgajaju svoju djecu, kamo li da se igraju s njim i slicno... zato se djeca danas ovako ruzno ponasaju jer nisu odgojena... ako nemas vremena za dijete nemoj ga ni radjati xD
Ima i toga, ali kolko god da provodis vremena sa djetetom, ono ce uciti od tebe, e sad koliko je tebi stalo da ti dijete bude usmjereno i kako treba to je druga stvar. Kako posiješ tako ćeš i požnjeti, simple as that.
znamo mi to vec... nije nista novo...
Šest zdravih navika koje djeca trebaju steći su tri zdrave navike a to su..... Žiku priglupog novinara ne zna brojati do šest.