Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srce moje junačko, ima da ti uzmem nešto od ovoga 😂😂
Otvorih temu samo da vidim ima li avokada i pogodila sam, ima.... :P
treba nahraniti i emocije! treba nam ljubavi! treba uvijek biti sretan, njegovat unutranje ispunjenje i srecu, pa cak i kad nisi, pogurat malo..naci nacin...:))
Eh dobro ne moram se brinuti za svoje srce sto se ishrane tice, al Bogami stres i sekiracija se ne moze bas tako lako izbjeci ☺.
ah, jbg.... ništa bez aDvokada
@SrbinJebeSrbina slab ti ovaj "smisao za humor"
@SrbinJebeSrbina pa eto, objasni zašto sam malograđanka i "odakle sam to došla"... da raspravimo to već jednom....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obicne budalastine,fizicka aktivnost i manje masti i secera ,kazem manje ne da ga ne uzimate i ne bojte se ali fizicka aktivnost majka zdravlja
A cemu ovo nabrojano skodi?
1 i 7 uglavnom, 2, 3 i 5 ponekad, a 4 i 6 nikad. Hm, ipak neću dogurati do stoje, a Bugatti Chiron to stigne za 2,5 sekunde. Što ti je život.