Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 18 minuta ja ne stignem ni kafu popiti
nešto spominju petominutni jutarnji sex, kakva si ti u tom pogledu
Mozel 5-minutna samousluga u nedostatku drugih mogucnosti? :D: :D
U pravu su,samo bez te zute boje i te kase,ubaciti desetku cevapa i spavati u gacicama,a za melodiju alarma staviti Pedju-bivsi covjek
"Kako objašnjavaju, umjesto vježbe možete imati petominutni seksualni odnos, a potom uradite stoj na rukama dvije minute." hahaha, s kim???
Vise volim da sam inteligentniji kako savjetuju u vezanom clanku.al ta da dobijem jutarnji sex. mozda dobijem samar umjesto toga.
Meni fkt nikad nije problem ustati rano, ako znam da moram, čim alarm zazvoni, ustajem automatski...
"U savjetima se navodi kako trebate uvijek spavati s lijeve strane kreveta" znaci ako si u braku jedno od vas je uvjek donje po ovome
Jedna od rijetkih prednosti modernog svijeta je šarolikost, privatna i poslovna takva da imaš dovoljno prostora da mudro izbalansiraš i aktivnosti podrediš sebi. Ako sam noćni tip iskoristiću prednosti toga, neću se nazor natjerivati na ustajanje u 6 pa cijeli dan tegliti podočnjake do koljena.
Ranije je utvrđeno kako je jutro najbolje vrijeme za seks jer, ne samo da poboljšava vaš imuni sistem, već oslobađa oktosin koji vas opušta. uvijek je najbolje vrijeme............ :)
@praznaprica pa i ja sam ga izostavila u citatu :) i cuj......ograniciti na pet minuta ccccccccccccccc
@praznaprica vala bas :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako se mučite ujutro da ustanete iz kreveta...Odma se pronadze
Kakvi su pacijenti ovi strucnjaci hahahah