Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo sex pa sex pa sex...
“Ako imate više od 30 godina, vjerovatno ste se ostvarili u profesionalnom i personalnom smislu”, buahaha tekst napisao neko ko je tek fax zavrsio pa misli “ostvario se”..ispada da je osoba ha 30 predje za zabrinut se, ode zivot ostadoh debO.. Kaze meditiraj, kao zna sta je meditacija..zasto ne kaze klanjaj, Bogu se obrati, yok, ne zvuci fensi..clanak 🤢🤮
Samo bosanska prangija.
Sto vise noge u zrak
U zdravom tijelu, zdrav i dug.
mladji sevac
Ako si debela do 30-te e onda zaista hahahaha
Ma suhog mesa, kiselog kupusa, sira punomasnog i drugih laksih namirnica, ima stomak da nestane k'o da si ga rukom skin'o.
nedostatak fizičke aktivnosti je glavni uzrok... možeš jesti malo ali ako sjediš po čitav dan imaćeš stomak
danas neme žemne koja nemre opalit pola kile bureka i 10 ćevapa.
cek sad cu ti do seke navratit da je ishalujem🙋‍♀️🔩🔧
Fitness i edukacija o ishrani, to je sve. Džaba ti i ako odradiš briljantan trening, ako po povratku kući stućeš tepsiju zeljanice i dvije baklave. A ubaciš i malo drugih aktivnosti, s mužem ili ženom, ovisno.