Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuje ne kakite Boga vam. Dobar hirurg isisa zivot iz tebe da ne masnocu... kako me nerviraju ove fufice, one daju savjete i jos gore djevojke se ugledaju na njih.
++
iPhone6@ sta mi znamo mozda si i ti imao plasticnih operacija 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne znam sta savjetuju, kod nas ima mama koje su sto puta zgodnije a nisu ni plasticne
..složio bih se sa piletom, pile zna😂😂😂😂
@TheOstruga pile zahvaljuje :))
http://www.market.ba/oglas/ostalo/kamagra-oral-jelly-orginal/890514?porder=1
Lahko je smrsat kad beres pare tako sto te neki prate i slikaju a o djeci i kuci se brinu ljudi koje placas.
Ja kontam koji je fazon , na lijevoj slici trudna a na desnoj nije i to je to , sto nas zajebavate ? :D
kako to rade sestre kardašijan... hhmmmmm... kao i svi mi... sprijeda, straga, sa strane, gore, dole, stojeći sprijeda, stojeći straga... ja doduše više ništa ne radim, a one možda imaju još neke fazone...
Moja metoda je konzumacija trave, kad god to mogu. Nekad i do 5 puta dnevno.
Zar to ne mozes nista usta stavit poslije ?
Dobro to ko ima 2000 maraka platu, a sta za obicne smrtnike? Moj dorucak je topa, rucak grah ili drugo varivo, a vecera sta ostane od rucka. Ha ja...jes da imam viska kila, al bolje viska no manjka.
Pa ove zive u doktorskoj ordinaciji. One nisu sposobne zivjeti samostalno. Ja koga dajete za primjer. fuj. Ovo su obicne glupace, koje su naslijedile novac, jer im se majka udavala za bogatog tamilca.
Jednostovano dobar i redovan sex , i trcanje navece po parku , dosta limunade , dosta paznje od voljenog , i smrsate i uradite sta zamislite od svog tjela !!
Izbaci iz ishrane bijelo brašno, šećer, sol, konzerviranu hranu, posti par dana u mjesecu i eto ti vitke figure i mladolikog izgleda. Nemoj puno žderat, ostavi hrane i za druge i bit ćeš bomba.
koja bogaljka u glavi moras biti na ovo da se lozis
debilke se loze na njih
otrale oci
karaju se ko stuke...eto kako
Kakvi sejkovi i vjezbe, one se dofate crnaca, nekoliko redaljki plus pomoc medicine, lete kilogrami i masne naslage ko ludi
opet ove spodobe....:-)