Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije čovjek usamljen kad je sam sa sobom, već je čovjek usamljen kad osjeća samoću dok je među masom ljudi, to je najgora vrsta samoće!
U današnje vrijeme, koje je puno zla, sve više ljudi ostaje usamljeno! Pravo prijateljstvo, bez koristi ili interesa, danas je jako rijetko. Prijatelja ne moraš imati puno, dovoljan je jedan , ali pravi...Meni su to bili roditelji, a sada nema više ni jedne takve osobe koja priskoči kad ti je najgore...
Bolje sam nego sa budalama, zivotni moto
u zadnjih par godina najviše volim sam sjetesti i popiti kafu
Kako vam je retardiran članak. Manje ljudi, manje stresa.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Najbolja je opcija imati partnericu 'samo malo'...tj. samo preko vikenda.
@Rafaella vi nacitane to necete...a mene takve zanimaju samo...sto znaci tesko :(
@CrnaAdministracija zene su ipak vise od objekta.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Ja uživam kad sam sam,što duže to bolje.
rado bih se družio s nekom mlađom britankom.
Nesto sam pretrazivao ui izbaci mi ovaj video,kad sam g pogledao kontam zar se jedan izlet ne moze snimiti kako trebe vec samo puko hodanje ili kao neka selidba. Za neke nisu drustvene mreze.. video: https://www.youtube.com/watch?v=oB2R31sA2aM&t=62s
Bosnjo
ja sam odavno trebao biti pod zemljom
ciji mi se da bih crkla ako bi me neko lisio mojih prijateljica. i prikatelja. kafa s prijateljicom - neprocjenjivo. to je posebma vrsta ljubavi.
*cini
@corradogiacona nisu one ceste, ali su ucinkovite 😛
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Šta je gojaznost? Ozbiljno pitam
Neka hvala, navikao sam biti sam!