Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo srbi trebaju zderat,izumiru ne mogu djecu pravit :)
toblerone ... njami!
u svakom slucaju zdravlje na prvom mjestu...
Definisati koliko je šaka badema. 100 grama badema ima više kalorija nego 100 grama čokolade.
Kaze, davali im 43 gr., sto je ekvivalent velikoj saci. Jedan badem ima tezinu 1,2 gr, sto bi dakle bilo oko 35 badema. U ciju saku moze stati 35 badema? U Shrekovu? 6 badema dnevno je prava mjera, to je prema ovom tekstu 60 kalorija a prema livestrong.com oko 30 kalorija. Razlika je nemalih 50%. Ne shvatam kako je to moguce. 😳
sjemenke bundeve... przene.. cijeli dan ih mozes copat i otvarat
znaci zdravo se hranimo? :)
@november zar je to zdravo? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
čudi me da portal ne prenosi vijesti o današnjem islamskom teroru u Nigeriji,žena aktivirala explozivni pojas medju masom,a odmah posle toga učiniše i dva borca za kalifat iz Boko Haram,raznesenih tijela na sve strane,,al izgleda ovdje su bitniji bademi,što bi moj profesor reko ja sam Adem i nikome dvice ne dadem
ispravka,ovako je moj profesor matematike tvrdio 1988god.Ja sam Adem,mirišem na Badem,i nikome dvice ne dadem
@guzarcurguz , " ja sam Prnjavorac Adem i Fiziku dobro znadem , bog za 5 , ja za 4 a vama sto ostane " .
Nisposto ne prakticirati analni sex nakon sake badema
Kome si to ga siopu?
Kažu ljudi koji boluju od nesnosnih migrena,6 badema dnevno zna biti izuzetno učinkovito,kako bi rekli susjedi....
Ko nema migrene ne zna koja je to muka. Najbolji lijek je zamračena prostorija i mirovanje, što zbog učestalosti napada i tempa današnjeg života teško da možemo sebi priušttiti. Zato, Brufen 400 best friend 4 ever.
@AriaScorpio Jaranica jedna muku muči.Jedino joj pomogne amigran,I to jedva.Od nje sam I čuo za bademe,kaže da su se glavobolje prorijedile.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MENI POMAZE SAMO MEZA I RAKIA