Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će nego Srbi i Rusi, neće valjda Obama i Crnci
Elhamdulillah, uz Allahovu pomoć nek se razvija medicina.
ma samo OTAJ rad
Daj, Bože !
da su ljudi trosili pare na medicinska istrazivanja umjesto na pravljenje oruzja do sada bi svi bili besmrtni
odlicno pitanje, neke bi poslali na mjesec, a neke na godinu i duze...
Onda bi se sami poceli ubijat
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije kakva mandza ?
pa farmaceutski lobi je odmah iza naftnog i vojnog tako da ne cudi sto su rusi napravili ovakvu vakcinu jer oni svakako ne hebu nikog ni 2%. pa sto ameri nedaju nikome da ne napreduje poput irana ili pakistana jer bi se pojavilo jos ovakvih "budal" pa mozda smisle auto koje ide na vodu i propade sva naftna industrija.
ima vec auto sto na vodu ide :D izdvaja hidrogen iz vode elektrolizom, tako nesto..al nece doci do nas :D vozili se australijom, ministar neki popio ostatak iz rezervoara..
pa bas zato nece da uloze nista u istrazivanje pogona na hidrogen zbog gore pomenutih razloga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje nebuloze! Vakcina protiv kancera! Produzava zivot za xy %???? Ako je vakcina protiv raka onda nema produzetaka?!